Αναζήτηση
 
 




Δημήτρης Σ.


«..Είμαι ο πατέρας ενός παιδιού που βρίσκεται στο στάδιο της απεξάρτησης και είναι 11 μήνες «καθαρό».

Στο Σύλλογο γονέων του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, εντάχτηκα από τον πρώτο μήνα παρουσίας του παιδιού μου στο πρόγραμμα.
Οι γονείς που γνώρισα στο Σύλλογο με βοήθησαν να σταθώ στα πόδια μου και να συμπαραστέκομαι στο παιδί μου σε κάθε δυσκολία που αυτό αντιμετώπιζε, από τα πρώτα του βήματα στο πρόγραμμα μέχρι και τώρα.

Οποιαδήποτε απορία και αν είχα, έβρισκα πάντοτε ανθρώπους να μου απαντήσουν, οποιαδήποτε δυσκολία και να είχα, έβρισκα γονείς να μου λένε πως εκείνοι την αντιμετώπισαν, και πως τα έβγαλαν πέρα. Οποτεδήποτε χρειάστηκα βοήθεια, βρέθηκαν άνθρωποι να παρατήσουν τις δουλειές τους για να μου σταθούν.

Όχι ότι πάντα τα πράγματα ήταν ρόδινα. Υπήρχαν και φορές που θύμωσα με γονείς που τα ήξεραν όλα. Ακόμα κι αυτοί να με βοηθήσουν προσπαθούσαν, έστω και με το λάθος, για μένα τρόπο.

Άλλωστε, μέσα στο Σύλλογο των γονέων έμαθα ό,τι μου αρέσει να το υιοθετώ και ότι με θυμώνει να το εξετάζω πριν το απορρίψω, γιατί υπήρχαν φορές που θύμωνα και είχα άδικο.

Γονείς του Συλλόγου που εθελοντικά τρέχετε για τόσα και τόσα πράγματα αυτό είναι το ηλεκτρονικό μου ευχαριστώ για όσα έχετε κάνει για μένα και για τόσους άλλους!!

Δημήτρης Σ.

 
 
  Αρχική Σελίδα Σύνδεσμοι Sitemap Επικοινωνία  
Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτιού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ
Φύλης 150, 112 51, Αθήνα :: Τηλ: 210-82 15 294 :: Fax: 210 88 15 034 :: E-mail: [email protected]
Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος: 155/296067-23

@ 2010 All rights reserved | Ανάπτυξη και φιλοξενία: Komvos.gr