Αναζήτηση
 
 
Συνέσφερε στη διάδοση του έργου μας


Ο Σύλλογος γονέων του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ λειτουργεί πάνω από είκοσι χρόνια και έχει έδρα στην οδό Φυλής 150. Οι δραστηριότητες του Συλλόγου είναι ποικίλες και στόχο έχουν, κατά κύριο λόγο, να συνεισφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις οικογένειες των παιδιών που κάνουν την προσπάθειά τους για την απεξάρτηση, με σκοπό την ισάξια επανένταξή τους στην κοινωνία μας.
Ακόμη, προσπαθεί μέσα από συνεχείς παρεμβάσεις ενημέρωσης και εκδηλώσεις σε δήμους, σχολεία, επιχειρήσεις και πολλούς άλλους φορείς και οργανισμούς, να ευαισθητοποιήσει να ενημερώσει και να συσπειρώσει το κοινό γύρω από το έργο που επιτελείται στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, σχετικά με την απεξάρτηση εφήβων χρηστών από τις ναρκωτικές ουσίες.
 
Όμως, οι γονείς που είναι μέλη αυτού του Συλλόγου έχουν ανάγκη υποστήριξης σ’ αυτό το δύσκολο έργο τους. Χρειάζονται λοιπόν και τη βοήθεια όλων εκείνων των ανθρώπων που θα ήθελαν να συνεισφέρουν, ώστε το έργο μας να γίνει ευρύτερα γνωστό στην κοινωνία μας και η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη.
 
Καλούμε, όλους όσους ενδιαφέρονται να πλησιάσουν το Σύλλογό μας προκειμένου να:
  • μάθουν το έργο από κοντά.
  • ενημερωθούν για τις δραστηριότητές του.
  • γίνουν μέλη αν επιθυμούν.
  • συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και ενημερώσεις.
  • γίνουν εθελοντές και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους σε άλλους ανθρώπους.
 
Όλα αυτά δεν κοστίζουν τίποτα, το αποτέλεσμα όμως που θα έχει αυτή η συνεισφορά θα είναι ανεκτίμητο!
 
Επίσης, όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στην ομάδα εργαστηρίου του Συλλόγου εθελοντικά και να γίνει φίλος μας, μέσα από δικές σας δημιουργίες, είτε δωρίζοντας υλικά για χειροποίητες κατασκευές, είτε προγραμματίζοντας κάποιες αγορές από το Bazaar του Συλλόγου, είναι ευπρόσδεκτος!! Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 210-8215294 και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

ΜΑΝΩΛΗΣ και ΣΟΦΙΑ

 
 
  Αρχική Σελίδα Σύνδεσμοι Sitemap Επικοινωνία  
Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτιού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ
Φύλης 150, 112 51, Αθήνα :: Τηλ: 210-82 15 294 :: Fax: 210 88 15 034 :: E-mail: strofifa@otenet.gr
Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος: 155/296067-23

@ 2010 All rights reserved | Ανάπτυξη και φιλοξενία: Komvos.gr