Αναζήτηση
 
 
Συνεργασία με Συλλόγους Οικογένειας άλλων προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προβληματισμένο από το γεγονός της ραγδαίας εξάπλωσης των εξαρτησιογόνων ουσιών, αποφάσισε να μοιραστεί σκέψεις και προβληματισμούς με τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων του ΚΕΘΕΑ στην Αθήνα.
Με πρωτοβουλία μας, ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2009 τακτές συζητήσεις με τα Δ.Σ. των Συλλόγων Οικογένειας των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ: ΠΛΕΥΣΗ, ΔΙΑΒΑΣΗ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΙΘΑΚΗ. Νιώθοντας την ανάγκη να κάνουμε γνωστό ότι κάποια στιγμή ήρθαμε αντιμέτωποι με την χρήση των παιδιών μας, μάθαμε στα προγράμματα πώς να στεκόμαστε δίπλα τους στο δύσκολο αγώνα της απεξάρτησης και έτσι να μπορέσουμε να τα βοηθήσουμε. Έχοντας λοιπόν κοινό μας στόχο και επιδίωξη να ακουστεί δυνατά αυτό το μήνυμα ελπίδας, οργανωθήκαμε και αποφασίσαμε να είμαστε εμείς οι γονείς των συλλόγων, αγγελιοφόροι.

Με συμπαραστάτη μας το Δήμο Αθηναίων θα δημιουργηθεί ενημερωτικό περίπτερο σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Μέλη μας θα ενημερώνουν για τις υπηρεσίες που παρέχει το κάθε πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ και θα διανέμουν έντυπο υλικό ώστε να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να απευθύνεται στο κατάλληλο πρόγραμμα. Στα πλαίσια της ευρύτερης ενημέρωσης για την καταπολέμηση των εξαρτησιογόνων ουσιών έγινε πρόταση από το Δ.Σ. του Συλλόγου οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΠΛΕΥΣΗ για τη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων.

Εμείς από την πλευρά μας και μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα, θα φροντίζουμε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων και τα αποτελέσματα δράσεων.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 
 
  Αρχική Σελίδα Σύνδεσμοι Sitemap Επικοινωνία  
Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτιού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ
Φύλης 150, 112 51, Αθήνα :: Τηλ: 210-82 15 294 :: Fax: 210 88 15 034 :: E-mail: strofifa@otenet.gr
Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος: 155/296067-23

@ 2010 All rights reserved | Ανάπτυξη και φιλοξενία: Komvos.gr