Αναζήτηση
 
 
Ξενώνας Γονέων


Προσωπική μαρτυρία γονιού από την περιφέρεια που φιλοξενείται στον Ξενώνα Γονέων του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
 
Ο Σύλλογος οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, παρέχει έναν ξενώνα για τους γονείς που είναι από επαρχία.
«…Όταν έμαθα για το πρόγραμμα, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν που θα μέναμε. Για τα παιδιά της επαρχίας είχα μάθει ότι υπάρχει Ξενώνας. Το πρόβλημα ήταν που θα έμενα εγώ όταν ερχόμουν. Αφού είμαι από τη Ρόδο και ήδη ξόδευα αρκετά χρήματα για τα ταξίδια, δεν είχα την δυνατότητα και για ξενοδοχείο. Όταν ο Σύλλογος έφτιαξε τον Ξενώνα, για μένα ήταν πολύ σημαντικό.
Ταξίδευα δέκα ώρες με ένα μωρό τον μικρό μου γιο που είναι τριών χρονών. Όταν όμως έφτανα στην Αθήνα, ήξερα ότι με περίμενε ένα σπίτι με όλα τα απαραίτητα. Τις ηλεκτρικές συσκευές, για να μπορώ να μαγειρεύω, με το άνετο σαλόνι για να βλέπουμε τηλεόραση, το μπάνιο, και τις κρεβατοκάμαρες με τα οκτώ κρεβάτια. Ο ξενώνας μπορεί να φιλοξενεί δύο έως και τρεις οικογένειες ταυτόχρονα.
Ο ξενώνας-το σπίτι- είναι πλέον τόσο οικείο για μένα και νιώθω τόσο άνετα εκεί που το θεωρώ δεύτερό μου σπίτι. Εκεί έζησα τις πιο έντονες συγκινήσεις μου. Έκλαψα, αγωνιούσα και χαιρόμουν ανάλογα με την πορεία του παιδιού μου στην Θεραπευτική Κοινότητα. Επίσης εκεί, είχα τη δυνατότητα να πάρω την πρώτη μου φιλοξενία παιδιών της Κοινότητας.
Φυσικά, το κυριότερο είναι η προθυμία και η στήριξη που έχεις για κάθε ανάγκη σου, είτε ψυχολογική είτε υλική από το Δ.Σ. του Συλλόγου. Ειδικά ο Πρόεδρος, είναι πάντα πρόθυμος να σε ακούσει και να σου δώσει τη βοήθεια του σε ό,τι μπορεί. Δεν ακούς ποτέ το «όχι» ή το «δεν μπορώ». Αρκεί να του το ζητήσεις.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν ένα σπουδαίο έργο αφιλοκερδώς. ΕΥΓΕ!!!...»
 
Δ.Π.

 
 
  Αρχική Σελίδα Σύνδεσμοι Sitemap Επικοινωνία  
Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτιού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ
Φύλης 150, 112 51, Αθήνα :: Τηλ: 210-82 15 294 :: Fax: 210 88 15 034 :: E-mail: strofifa@otenet.gr
Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος: 155/296067-23

@ 2010 All rights reserved | Ανάπτυξη και φιλοξενία: Komvos.gr