Αναζήτηση
 
 

Τα έσοδα του Συλλόγου Οικογένειας για τη στήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό προέρχονται από δωρεές και χορηγίες και στη συνέχεια, από τις συνδρομές των μελών μας.

Το 63% των εσόδων (έτους 2009) του Συλλόγου μας χρησιμοποιήθηκαν για την ενίσχυση του έργου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ .
Αντιπροσωπευτικά αναφέρουμε ότι ένα μέρος του ποσού που μας παραχωρήθηκε από χορηγούς, διατέθηκε στην κάλυψη βασικών αναγκών της λειτουργίας δράσεων του προγράμματος, όπως είναι: Η επίπλωση και ο πλήρης οικιακός εξοπλισμός των Ξενώνων, του Συλλόγου Οικογένειας και των παιδιών της Επανένταξης από τον όμιλο ΦΟΥΡΛΗΣ (κατάστημα ΙΚΕΑ), Όργανα γυμναστικής για τα παιδιά της Κοινότητας.

(ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛ.ΔΗΛΩΣΗ 2009)

 
Οι ιδιωτικοί πόροι (δωρεές, χορηγίες κλπ) αποτελούν σημαντική δύναμη για τον Σύλλογο Οικογένειας, που βοηθούν στην υλοποίηση δράσεων και δραστηριοτήτων του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, οι οποίες δεν μπορούν να καλυφθούν από την κρατική επιχορήγηση.

Ενδεικτικά, καταγράφουμε μερικούς τομείς στους οποίους η οικονομική υποστήριξη χορηγών έκανε εφικτή τη λειτουργία κάποιων υπηρεσιών, είτε άλλες φορές την υλοποίηση δράσεων που είναι απαραίτητες για τη συνέχιση του έργου του Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

  • Οργάνωση εκδηλώσεων και αποστολή προσκλήσεων όπως γενέθλια Προγράμματος και του Συλλόγου Οικογένειας, Αποφοιτήσεις γονιών και παιδιών.

  • Οικονομική ενίσχυση εκδηλώσεων για τα παιδιά της Κοινότητας (εκδρομές, κατασκήνωση, σχολείο).

  • Οικονομική ενίσχυση παιδιών για τη συνέχιση των σπουδών τους σε ΑΕΙ & ΤΕΙ, όπως είναι το ίδρυμα ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, ίδρυμα ΛΑΤΣΗ, ίδρυμα ΛΕΒΕΝΤΗ.

  • Ενοίκια Συλλόγου και Ξενώνα

Στόχος, είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου κοινωνικού δικτύου υποστήριξης δραστηριοτήτων του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, έτσι ώστε να εξοικονομηθούν ενέργεια και πόροι για την έγκαιρη βοήθεια περισσοτέρων νέων και των οικογενειών τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χρήση ουσιών.

Για όσους επιθυμούν να υποστηρίξουν την Οικονομική Εξόρμηση του Συλλόγου Οικογένειας, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, είναι στη διάθεσή σας ο ακόλουθος λογαριασμός δωρεών:

Αρ.Λογ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: 155/296067-23
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΡΟΦΗ

 
 
  Αρχική Σελίδα Σύνδεσμοι Sitemap Επικοινωνία  
Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτιού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ
Φύλης 150, 112 51, Αθήνα :: Τηλ: 210-82 15 294 :: Fax: 210 88 15 034 :: E-mail: strofifa@otenet.gr
Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος: 155/296067-23

@ 2010 All rights reserved | Ανάπτυξη και φιλοξενία: Komvos.gr